Marketing P’s

Persoonlijk, Passie, Professioneel, Plezier, Prestatie en Planmatig

Persoonlijk

Want door persoonlijk contact en aandacht wordt er klantgericht gewerkt om een uniek evenement voor u samen te stellen. Ik ben flexibel en werk snel.

Passie

Want met hart en ziel en daadkracht bedenk en organiseer ik uw bedrijfsevenement. Het mooiste is om deze passie over te brengen en uw klanten te raken voor, tijdens en na een evenement.

Professioneel

Want Passion 4 Events staat voor een serieuze betrokken partner, die u helpt om uw strategiebeleid vorm te geven door het inzetten van een bedrijfsevenement. Ik ben op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Verder heb ik een netwerk van toeleveranciers en een uitgebreid bestand van inspirerende locaties.

Plezier

Want ik geloof dat plezierig werken de sleutel tot succes is. Ik organiseer uw event met plezier en wil graag dit enthousiasme overbrengen in het product dat ik aan u lever. Uw klanten ondergaan het evenement, beleven het en houden er positieve herinneringen aan over.

Prestatie

Want door een gedegen werkwijze wordt uw strategie vertaald naar een event dat aansluit op uw doelstellingen. Met effectmeting en kwalitatief onderzoek kan ik voor uw event vaststellen of dit effectief is verlopen en uw investering waard is geweest.

Planmatig

Want een creatief concept bedenken en omtoveren tot een uniek, geregisseerd evenement verloopt bij mij volgens een gestructureerde werkwijze. Bij werkwijze vindt u de stappen naar uw bedrijfsevenement!