Publiciteit

Passion 4 Events in het nieuws

Artikel Koers 010 in De Eventmanager
Op 1 oktober 2013 heb ik samen met Astrid van der Post van Panther Events een eigen event georganiseerd. Er kwamen 20 accountants bij elkaar om een ochtendsessie van ons eigen concept Koers 010 bij te wonen. Klik hier voor ons artikel in
De Eventmanager
  

Netwerkborrel Bouwteam Dordrecht
Op 25 april 2013 kwam het Bouwteam Dordrecht weer bij elkaar. Elke maand houden zij een netwerkborrel met ondernemers uit de bedrijfkolom van de bouwbranche. Passion 4 Events heeft in opdracht van Leen Overduin van Syntec 2000 B.V. de ontvangst geregeld. Dit kan worden georganiseerd voor bedrijven uit allerlei branches.
Lees het volledige artikel uit het AD De Dordtenaar

Vrouwelijke Ondernemersprijs Drechtsteden 2012
Op 2 november 2012 werd de prijs uitgereikt in het Dordrechts Museum. De gelukkige winnaressen waren Nikki Frequin van dierenspeciaalzaak Calimero en de aanmoedigingsprijs was voor Sietske Meusen van Personal Touch Travel.
De beoordelingscriteria waren onder andere: Manier van ondernemen, innovatief, toekomstvisie en crisis. In aanloop naar het event heb ik in samenwerking met Cisca Stasse van Jij Onderneemt Het, de organisatie en sales voor de glossy gedaan. In deze glossy staat het vrouwelijk ondernemerschap centraal.
Klik hier voor mijn artikel uit de glossy: Jij Onderneemt het