Samira Pel

Ik ben Samira Pel, de drijvende kracht achter Passion 4 Events en Greatest location. Een levensgenieter met een passie voor het organiseren van mooie betekenisvolle momenten, waarbij je mensen raakt en inspireert. Organiseren zit mij in het bloed.

Een mooi maatschappelijk evenement (MVO) waarbij ik betrokken was: Het opknappen van een oud legercomplex tot een vakantiekamp voor therapeutische vakanties voor zieke kinderen. Het doel was om met alle medewerkers en klanten het verwaarloosde terrein op te knappen. Diverse bouwprojecten zoals 1,5 km verhard bospad aanleggen, elektra, schilderwerk, verkeersplein en wigwams creëren. Met het projectteam zijn we een half jaar van te voren bezig geweest om voor de diverse bouwprojecten een plan van aanpak te maken waaronder een planning, geld en middelen, sponsoring en het benaderen van klanten. In één dag hebben we met 600 personen heel veel werk verzet. Ik was in het projectteam verantwoordelijk voor de catering en het feest op deze dag.

Een geweldig relatie-event dat de verhouding tussen het bedrijf, medewerkers en de klant heeft versterkt. De motivatie, betrokkenheid onderling en het eindresultaat – dat je samen iets moois hebt gecreëerd – spreekt mij hierin erg aan. Als klap op de vuurpijl hebben wij hier voor een Gouden Giraffe charity event award gewonnen.

In de 21 jaar dat ik nu werk heb ik diverse events georganiseerd van klein tot groot. De laatste jaren werk ik als interimmer. Door mijn brede inzetbaarheid bij diverse opdrachtgevers heb ik veel vakkennis opgedaan en een netwerk opgebouwd. Ook heb ik geleerd snel te schakelen en te plannen, omdat ik vaak bij capaciteitsproblemen wordt ingehuurd en er geen tijd is voor inwerken.

Wilt u ook meer verbinding en samenwerking met uw relaties en medewerkers? Zeker in deze tijd is samenwerken de verbindende factor, waarin u elkaar kunt helpen om meer te bereiken.
Vraag vrijblijvend een gesprek aan en laat je raken door Passion 4 Events!